Waarom Fly-RPAS

Professionals met passie

Fly-RPAS is een jong team met enthousiaste mensen die veel ervaring hebben met drones.
Ons doel is om de RPAS (REMOTELY PILOTED AIRCRAFT SYSTEMS) ook wel drones genoemd toegankelijk en betaalbaar te maken voor de zakelijke markt.

Omdat de ontwikkelingen met drones en de bijbehorende regelgevingen de laatste tijd erg snel veranderen zien wij dat bedrijven niet meer weten waarvoor ze moeten kiezen en wat ze er wel en niet mee mogen.
Hiervoor is Fly-RPAS in het leven geroepen, wij leveren drones aan bedrijven en nemen hierbij alles voor u uit handen. Zo krijgt u van ons een volledige trainingsdag die bestaat uit theorie en praktijk.
Wij leren u hoe te vliegen met de drone en stemmen dit af op uw eigen branche. Bent u bijvoorbeeld een makelaar dan stemmen wij de training hier op af en gaan we bijvoorbeeld object fotografie trainen.

Echter gaat onze service verder dan u alleen te trainen, wij nemen zelf het onderhoud voor u uit handen. Set onze servicepakketten hoeft u zich geen enkele zorgen te maken, zelfs niet als u schade aan uw drone zou vliegen.

Waarom onze drones

Vraag:
Misschien wel de belangrijkste vraag die in u opkomt: waarom een drone van Fly-RPAS?

Antwoord:
Simpelweg omdat wij ervoor zorgen dat u leert vliegen (gratis uitgebreide training), blijft vliegen (service pakket) en dat alleen met de allerbeste materialen.


Vraag:
Waarom geen DJI of ander merk dat in de winkel te koop is?

Antwoord:
Het belangrijkste verschil zit in de gebruikte materialen, zo bestaan onze frames uit carbon en maken wij alleen gebruik van hoge kwaliteit elektronische componenten. Dit staat garant voor veilig en duurzaam vliegen.
Daarnaast zijn onze drones uit componenten opgebouwd, hierdoor zijn reparaties en eventuele upgrades goedkoper en in-house uit te voeren. (dit in tegenstelling tot merken zoals DJI)

U heeft wellicht nog veel meer vragen, wij willen deze graag voor u beantwoorden.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

P.O. Box 6100 // 7503 GC Enschede // The Netherlands
+31 (0)53 750 6678